Miért ír ki a Facebook messenger eltérő időpontot az üzenetnél a"Látta" státuszhoz más eszközről?
Nem tudom, már nekem is feltűnt ugyanez, h össze-vissza írja ki, sőt nekem volt h gépen azt írta h rögtön abban a percben látta, mikor elküldtem (miközben csak másnap jött fel fb-re az illető), messengeren meg napokkal később se írta ki, hogy látta volna.
Alapból az is feltűnt, hogy azt össze-vissza írja, hogy ki van fent. Gépen f5-öt nyomok, kiírja az illetőt, aztán néhány másodperc múlva eltűnnek, de újra f5-öt nyomva, megint megjelennek. Aztán már így ezen meglepődtem, és ránéztem a telómra, az mit ír: fb-alkalmazásban azt írta, fent van az illető, közben a messengeren a listában nem írta, de ha lenyitottam a beszélgetésünket, felül írta, hogy "jelenleg elérhető", ha rákattintottam a "részletekre", akkor jött h x perce volt elérhető... Nem tudom, mit szarakszik már, de elég idegesítő, múltkor is lecseszett egy ismerősöm, hogy nem olvastam, amit írt, pedig kiírta az fb h fent vagyok, közbe meg fent se voltam... Vagy olyan is volt, hogy én akartam lecseszni egy barátomat, h nem olvasta el, amit a csoportban írtam neki (meg is jelöltem), merthogy nem volt ott a listában, h kik olvasták... erre ő elmondta, hogy mi volt a szövegben, amit máshonnan nem tudhatott, biztos h ő mond igazat és elolvasta...
Eléggé bénázik mostanában az fb...
Ezek tényleg érdekesek.
Én elsőre arra gondoltam, hogy köze lehet hozzá annak, ha olvasatlannak jelölöd pl és később válaszolsz, vagy telóról azt is be tudod állítani, hogy ne mutassa másnak, ha elérhető vagy. És akkor talán azért ír ki későbbi időpontot rá.
Ki tudja, csak kíváncsi voltam azért a mechanikájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!