Hogyan tudnám még oldani? Hogy lehet meg oldani? A router kikapcsolásával minden hol meg szünik a házban az interent. ⬇⬇Bővebben lent ⬇⬇
Pontosabban az lenne a problèmám hogy kètszintes a lakás ès a földszinten van tesóm szobájába a router ès ő elèggè korán alszik el ès kikapcsolja a routert mert zavarja a világítása ès a kis zümmögő hangja meg èrtem mert engem is zavarna.viszont mèg nekem szüksègem lenne a netre Az a baj hogy nem lehet máshová el helyezni a routert
Az lenne a jó hogy router kikapcsolásakor is lenne internet kapcsolat pontosabban kábeles (vezetèkes)net.
Mert ha ki van kapcsolva az egèsz házban meg van szünve az internet se wifi se kábeles net nincs.
Nem tudom hogyan lehetne megoldani ezt a problèmát
Ehhez kèrnèk segítsèget
Aki ebben a tèmában otthonosan èrzi magát tudja ennek a működèsènek elvèt tapasztalatát
Sokat segítenètek vele
Ès előre is köszönöm az èpítő jellegű èrtelmes válaszaitokat
A mi routerünkben van párátlanító ès az zümmög
A kis led pislákolásokat pedig nagyon sok dologgal akartuk orvosolni le ragasztottuk
Papírt tettük oda stb-stb...de akkor a wifi jel lett nagyon gyenge ès nem vagyok tizenèves hogy jajj suliba kell menni reggel..:D :D :D :)
Pontosan így van !
Olyan èrzèkeny a füle hogy minden kis hangot mèg tènyleg a leg kisebb hangot tisztán hall nekem nagyon kell koncentrálni hogy èn is meg halljam azokat a hangokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!