Facebookon be lehet úgy állítani, hogy csak a családtagjaim lássák pl. a születésnapomat?
Igazából már megtaláltam ezt a funkciót, és el is mentettem, majd a "megtekintés mint adott személy" funkcióval megnéztem, és akinek be van állítva az látja akinek nincs az nem.
Viszont nem annyira bízom a rendszerben.Nem szeretném ha nyilvános lenne, mert utálom,hogy folyamatosan jelentéktelen emberek gépiesen írjanak,hogy boldog szülinapot.
Csak a családtagokra vagyok kíváncsi, egyedül tőlük várok köszöntést, ezért csak őket állítottam be,hogy láthassák.
De akkor ez most olyan lesz,hogy a Pista reggel felmegy a facebookra, és semmi jelzés/értesítést nincs,hogy szülinapom van, de ha mondjuk anyukám felmegy, neki meg fogja jeleníteni?
Ez érdekelne.
Egyszerűbb, ha senki nem látja. Akinek fontos vagy, az úgyis tudni fogja, hogy mikor van.
Egyébként a bizalmatlanság okát meg lehet tudni? Mármint nem az emberek, hanem a rendszer kapcsán.
Sok számomra fontos embernek nem tudom fejből a szülinapját, avagy nem jut eszembe aznap, szóval én úgy gondolom ,hogy ez egy emlékeztető nekik is.
A rendszer iránti bizalmatlanságom meg nem tudom indokolni, "csak úgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!