Miért nem töltődnek be néha a kommentek Youtube-on?
uBlock Origin reklámszűrőt használok (előtte Adblock Plus-ot használtam, ugyanez volt a helyzet akkor is) + Firefox böngészőt (hallottam, hogy Chrome-nál is ugyanilyen létezik)
Betöltök egy Youtube videót, legtöbbször minden rendben, viszont néha néha nem tölt be a komment mező, írja, hogy "Betöltés...", forog a betöltő ikon, és addig semmi nem történik, meg nem nyomok egy oldal frissítést. Utána már bejön. Ez mitől lehet? Ha kikapcsolom a reklámszűrőt, akkor elvileg minden oké....
Mi lehetne a megoldás?
Egy példa:
Ez jön be, és nem változik! Csak ha nyomok egy F5-öt, vagy ráfrissítek az oldalra...
Hmmm ez érdekes. Jó ideje használok már Chrome-ot, és soha egyetlen egyszer sem találkoztam azzal a jelenséggel, amivel Firefoxon rendszeresen még annó!
Persze azt nem tudom, hogy a Firefoxot él-e még ez a bug vagy sem, mi történt vele, de hogy Chrome-on nem találkoztam vele egyszer sem az tuti! És nem azért, mert nem Youtube-ozom!
Sziasztok!
Ahogy látom régebben is volt Fox alatt a be nem töltődő komment probléma.
Egy ideje egyik frissítés óta ismét jelentkezett ez a probléma nálam is.
Már idegesített így rákerestem, nem igen találtam megoldást, viszont az F5 valóban működik(hmmm...) hogy a fene vigye el őket, pedig még prémium előfizető is vagyok, és ilyen sz@rságokkal kell kínlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!