Mi a véleményetek a blogírásról? Szoktatok blogokat olvasni?
Én nem szoktam blogokat olvasni.
Vannak akik ezzel ütik el az idejüket, de mostanság talán jobban lehet érvényesülni vloggal, tehát videót készítesz és nem leírod a történéseket...
Ha érdekes a témád, akkor lehet sokan fogják olvasni, viszont ha unalmas sablono 100000001.-edik majmolást csinálod, akkor ne számíts sokra...
23F
A blogok (és vlogok) 99,9%-a hulladék. Viszont olyan korban élünk, amikor sosem látott hatékonysággal tudja az ember megosztani a gondolatait hatalmas tömegekkel és ezzel mindenki él. A legtöbben viszont alaposan túlbecsülik az irói képességeiket és a véleményük értékét és azt hiszik, mindenkit érdekelnie KELL.
Te is ilyennek tűnsz már az alapján, hogy szerinted csak úgy van értelme, ha olvassák is. Ha ezzel indulsz neki a blog (vlog) vezetésnek, inkább bele se kezdj, mert azon túl, hogy népszerűséget akarsz, semmit nem tudsz felmutatni. Ennek a szempontnak sokadiknak kellene lennie a sorban.
Remek dolog. Igen, de nem személyes blogokat, mert nem vagyok kíváncsi más magánéletére. Ugyanakkor egy Homár vagy Ritkán Látható Történelem blog nagyon érdekesek tudnak lenni.
G.
És ezen a téren mivel tudnál többet nyújtani, mint a 21 millió másik blog. Épp a napokban kérdezett valaki egy filmes blog színvonaláról, amit már megindított:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__77..
Ez egyszerre az egyik leglustább és legnehezebb téma, mert kicsapni a véleményed valahova könnyű, színvonallal csinálni viszont nagyon nehéz. És nagyon érződik a kérdésen, hogy te sem veszed igazán komolyan.
"de mi értelme van úgy csinálni bármit is, ha senkit nem érdekel"
a blogírás eredetileg online naplónak indult (tudod, mindenki magának), aztán elk.urvu.lt ez is és a bloggerek elkezdtek azon versengeni ki tud népszerűbb lenni és persze minél több pénzt keresni vele.
no, ez az, amihez sok idő, munka és türelem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!