Miért nem megy a Samsung Smart TV-men két napja a Youtube alkalmazás?
Figyelt kérdés
Odáig jut el, hogy "Betöltés"-t ír a videókhoz, de nem indul el semmi. Net van, más alkalmazások mennek... A legfrissebb verzió van letöltve. Nem tudom, mit lehetne vele csinálni.2016. máj. 12. 19:53
11/16 anonim válasza:
Felhívtam egyik nap a Samsungot, azt mondták tudnak a problémáról, többen jelezték is nekik, hogy nem működik az alkalmazás. Javítják már, de nekem még mindig nem jó...:D
12/16 A kérdező kommentje:
Jééé, komolyan?? De jó, köszönöm! :) A szerelő még nem jött ki hozzánk (nem volt időpont, ami mindkettőnknek jó lett volna). De ezek szerint nem is tudott volna mit tenni.
2016. máj. 23. 19:29
13/16 A kérdező kommentje:
Képzeld, megpróbáltam újra a TV-t, és most működik! :)
Nézd meg szerintem te is, ezek szerint megoldották a problémát!
2016. máj. 23. 20:51
15/16 A kérdező kommentje:
Jajj, tényleg nem. :S
Pedig nekem magától javult meg, úgyhogy feltételeztem, hogy ők csináltak vele valamit.
2016. jún. 16. 18:45
16/16 anonim válasza:
Egy hete vettem a TV-t, s a hatodik napon már jelentkezett a probléma nálam is, de a szoftver frissítés után újra működik, remélem ha másnál jelentkezik a probléma segít a szoftver frissítés. (tudom, hhogy régi a kérdés, de mint látható még mindíg előfordúl a probléma!)
Smart TV Q 55-181
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!