Titeket zavar ha valaki nem használ ékezetet?
Chatelés során abszolút nem zavaró. Van egy barátom, aki soha nem ír ékezeteket (én meg mindig törekszem a helyes írásmódra), és másfél év után vettem észre, hogy ő bizony nem szokott írni. Néha okoz értelmezési nehézséget, de vissza lehet kérdezni.
GYK-n válaszadásnál szerintem nem gond, de kérdésben illene szépen tagolni a mondatokat, lehetőség szerint ékezetet is írni, mert mégis csak szívességet kérsz másoktól, ne a kérdésedet kelljen bogarászni a jelentés után kutatva.
gyakorikérdéseken illene ha már segítséget vár akkor jó,érthető leírást adjon!
viszont az angol kiosztású billentyűzeten pl nem is minden ékezet elérhető (én legalábbis nem tudom hogyan lehet őket elővarázsolni) a másik meg hogy megszokástól függ.. ha valaki sokszor használ\használt olyan környezetet ahol nem tud ékezeteket használni akkor az ember rászokik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!