Ha a netet átakarom vinni egy másik szobába is, akkor azt egy elosztóval meg tudom tenni?
Figyelt kérdés
kb. mennyibe kerül egy ilyen elosztó? és mik a hátrányai: ugy értem hogy lassabb lesz a net?
vagy látom majd ho a másik gépen mit csinálnak a neten, vagy az elözméyneit a másik gépnek?
2010. ápr. 8. 20:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem ehhez egy router kell, nem tudom, pontosan mennyi, nem olyan drága, ez alapján már biztos találsz árakat. Az előzményeket a másik gépen nem fogod látni, azt sem, hogy mit csinálnak (hacsak nem telepítesz ilyen programot, amivel LAN-on láthatod) akkor lassítja a netet, ha a másik gépen is töltesz le valamit (ugye a sávszélesség állandó, ezen osztoznak a gépek).
A router WAN portjába kell a modemből jövő kábelt, az 1-es és 2-es portba pedig a két gépet.
2/4 anonim válasza:
Mi kb. 6000 ft-ért vettük 1-2 hónapja a routert.Nem lassabb egyik gép sem a megosztás miatt.Bár a letöltés fura,mert ha a "nagy" gépen jön le valami,azt a laptopon nem lehet érzékelni,viszont ha a laptopon töltök valamit,akkor a másik gép lelassul.Franc tudja,miért.Ezt leszámítva tök jó.
3/4 anonim válasza:
4000 Ft.-ért már lehet venni vezetékes routert, meg pár száz forintért vezetéket, ha nincs túl messze egymástól a két gép. A net nem lesz lassab, csak egy kicsit bajlódni kell a router beállításokkal, de nem vészes.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!
2010. ápr. 9. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!