Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Működik a keymailer, internete...

Működik a keymailer, internetes ingyen steam kulcs gneráló oldal?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék , nem egy 12 éves vagyok aki mindenre a legegyszerűbb , és ingyenes megoldást választja , sok játékot vettem már életemben .

Éppenséggel videós vagyok , 300 feliratkozó felett, sok helyről kaptam olyat , hogy ne vegyek játékot steamről , hanem rendeljek elő ingyenes steam kulcsot keymailerről.Nem igazán hiszek benne , sok 300k subos youtubeos ajánlja , ez valószínüleg egy játékkölcsönzőként szolgál , vagy nem is tudom , én csak egy értelmes választ várok valakitől , akinek működött , vagy éppen befürdött vele , vagy csak ért az internetes humbukokhoz.......

A választ előre is köszönöm :)

2016. máj. 9. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
A honlapjukat megnyitottad egyaltalan?
2016. máj. 9. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy próbát megér.

Regisztrálj fel valódi emailel, de ne használj olyan jelszót amit használsz!

Ahogy nézem ez egy olyan oldal ahol ha videózol kipróbálhatod azt a játékot amit adnak/választasz.

De nem biztos-

2016. máj. 9. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ránézésre a több százezer feliratkozós csatornákat díjazza, azzal a feltétellel hogy a kapott játékot bemutatják. Ezt csak úgy éri meg ingyen kiadni valakinek, ha nagyon széles körhöz jut el a tartalom. Ezért a már jól befutott csatornáknak van erre reális esélye.

Nem bántás, mert szép dolog 300 feliratkozót is elérni, de szerintem ebben az esetben valami 0,001% esélyed lehet hogy kapsz bármit is, amennyiben nem utasítanak el egyből egy megfelelő limit alatt. Tehát ha egy 300k-s csatorna ajánlja és neked 300 van, akkor 99,999% vs 0,001% az esélyek az ingyen játékra.

2016. máj. 9. 15:41
 4/9 anonim válasza:
Igen, működik, de a kapott kulcsért cserébe youtube videót vagy twitch streamet is kell készítened az adott játékról. Pontosabban nem kötelező, de minél több játékos videód és feliratkozód van annál könnyebben kapsz kulcsokat.
2016. máj. 9. 15:43
 5/9 A kérdező kommentje:

elolvastam a FAQ-t , meg mindent , ez nem a feliratkozóktól függ , hanem ha megvan a limit akkor számithatsz kulcsokra.

Ha van 1millió feliratkozója valakinek , az nem azt jelenti hogy előbb megkapja , mint a 10k-s csávó.

Hanem amint a steam jótállásban küld nekik , akkor tudak offerelni neked. Ez még béta , és majd később lesz prémium előfizetés is , igen ami szép az még lehet jó , az valószinüleg azt fogja tudni , hogy gyorsabban juss hozzá , nekem azt irták , hogy a kulcs amit kértem egy hét mulva biztos elő lesz nekem irva , aminek örülök , mert egy 15 ezer forintos játék :)

Ebben az évben is már 4 db 10 ezer fölötti játékot vettem meg , és nem akarok mindent megvenni , nekem ez csak egy próba , nem vesztek vele semmit , de ha nem is működik , akkor sem búsulok , a játék egy év múlva bitzos jár majd a pcguruhoz :)

2016. máj. 9. 20:21
 6/9 A kérdező kommentje:

És még 1 nagyon fontos dolog !

Olyan emberek csináltak az oldalról videót , akiknek ilyen 70 feliratkozójuk volt , és ott mutatták , hogy life is strange , meg cs:go kulcsokat kaptak , amiket kértek...

Szóval nekem csak 1 kell nem több , nem is várok mást ettől ......

2016. máj. 9. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

"Please note: The publisher of the game checks the requests and will make a decision on whether they can supply a promotion key based on their own criteria. This is usually down to channel size and activity, the kind of content you generate, how many people view your videos, and if you like that particular type of game."

Ennyi erővel bárki kérhetne kulcsokat és bárki kaphatna. Leírják hogy mi alapján kapsz.

2016. máj. 9. 20:30
 8/9 A kérdező kommentje:

de ott van benne , 50 sub felett !

ennyi erővel , van sok ezer megtekintéses videóm , meg van 1 db 10k viewos videóm !

csak ezért mondom !

2016. máj. 10. 14:52
 9/9 anonim válasza:
Hello gondolom már elég idő eltelt amióta megírtad a kérdést tehát megkérdezném hogy tényleg működött vagy nem? Én is igyanúgy vagyok vele mint te csak nekem 249 subom van nekem is videózásrA kellene.
2016. júl. 31. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!