IP-címes tiltás feloldása?
A telefonommal le vagyok tiltva (IP-címes tiltással) egy wifihálózatról. A letiltás gépről lett megcsinálva, amihez jelszóval lehet csak belépni, amit nem tudok.
Hogyan tudnám én feloldani a tiltást?
Mi az hogy IP címes tiltás? Úgy érted egy otthoni wifi hálózaton mondjuk 192.1689.1.100 IP címet kitiltották?
Akkor állíts be másik fix címet.
Mivel ez elég valószínűtlen, hogy erről van szó, inkább a MAC címedet tiltották ki.
Na az már nehézkes, mert pl Androidon csak nehezen lehet átállítani, iphone-on nem tudom, pl. Windows 10 tableten meglehet oldani, windows phone -on nem tudom.
Milyen gépre lehet jelszóval belépni? Ez sem túl világos.
Egy router reset megold minden tiltást, ha be tudod állítani után.
Úgy lettem letiltva, hogy az illető a telefonom névjegyénél megnézett valamit, ami azonosítja az én eszközömet (telefon).
A számítógépes programhoz, amivel letiltottak, felh.név kell meg jelszó, ezért abba nem tudok belépni hogy feloldjam.
Már kértem az illetőt, de nem oldja fel a tiltást, ezért szeretnék tenni én valamit.
A MAC címét nézte meg a telefonodnak és azt tiltotta ki. Cserélj telefont valakivel, annak már más lesz a MAC címe.
Viszont ha fordítva csinálja és mindenkit kitilt, viszont csak pár MAC címet engedélyez, akkor a telefonnal meg vagy lőve, viszont egy Windows tablettel már ki tudod játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!