Hogyan lehet új Adsense fiókot csinálni?
Figyelt kérdés
van erre lehetőség? csak mert kb féléve megszüntettem ami volt,és most most van egy youtube fiókom,ami bevételt generál,és folyamatosan nő a videóim nézettsége. az összes saját készített vlogger videó. mindegyik mellett zöld dollár jel van. csakhogy kivan kapcsolva a bevételszerzés azt írják,hogy kapcsoljam össze a youtube fiókot adsense fiókkal. amit meg is tettem. pár nap az elbírálás jött a válasz email-ben erre ma kaptam egy emailt,hogy nincs lehetőség bevételt szereznem,mert már korábban megszüntettem a fiókot.2016. máj. 4. 18:31
2/2 A kérdező kommentje:
az nincs. majd még próbálkozok. mert korábban is mintha lett volna fiókom,pár éve,megszüntettem,majd újat csináltam.
2016. máj. 4. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!