Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet új Adsense...

Hogyan lehet új Adsense fiókot csinálni?

Figyelt kérdés
van erre lehetőség? csak mert kb féléve megszüntettem ami volt,és most most van egy youtube fiókom,ami bevételt generál,és folyamatosan nő a videóim nézettsége. az összes saját készített vlogger videó. mindegyik mellett zöld dollár jel van. csakhogy kivan kapcsolva a bevételszerzés azt írják,hogy kapcsoljam össze a youtube fiókot adsense fiókkal. amit meg is tettem. pár nap az elbírálás jött a válasz email-ben erre ma kaptam egy emailt,hogy nincs lehetőség bevételt szereznem,mert már korábban megszüntettem a fiókot.
2016. máj. 4. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
és nincs vmi fellebbezés link?
2016. máj. 4. 18:45
 2/2 A kérdező kommentje:
az nincs. majd még próbálkozok. mert korábban is mintha lett volna fiókom,pár éve,megszüntettem,majd újat csináltam.
2016. máj. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!