Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on be tudom állítani,...

Törpilla1987 kérdése:

Facebook-on be tudom állítani, hogy kit lássak a chat oldalsávban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy letilthatnak, nyilván őket nem látom. De általában azokat látom jobb oldalon, akivel az utóbbi időben leveleztem. Ha szeretnék mást is látni, akkor azt be lehet állítani? Nekem általában ki van kapcsolva a chat, de jobb oldalon látok néhány embert, hogy mikor volt fent utoljára. Konkrét személyt ide be lehet állítani?
2016. máj. 4. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Én azt csinálom, hogy csak a legfontosabbaknak kapcsolom be a chat-et, ekkor ők lesznek felül, a többiek random alattuk.
2016. máj. 4. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is csináltam így. De közülük is van, akit néha kikapcsolok, de szeretném látni, mikor volt fent. Most meg teljesen eltűnt... Máskor is volt már ilyen, és aztán visszajött. Nem értem az ilyet. Igazából szeretném látni, hogy mikor volt fent, de nem mindig akarom bekapcsolni a chat-et. Nem biztos, hogy teljesen normális vagyok... :D
2016. máj. 4. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon utálatos, nem engedi beállítani, és akkor odarakja még hónapokig az exet, mert korábban sokat beszéltünk... elég idegesítő... (csak utálkozni meg nem akarok, hogy letiltsam)
2016. máj. 15. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát én meg még őt szeretném látni... :'(
2016. máj. 16. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!