A tumblr oldal eleve depiseknek lett kitalálva?
Figyelt kérdés
Mert én nem nagyon találok rajta más tartalmat , na jó persze vannak de többségben az jön le nekem a tumblr-ről, hogy depressziósok vannak rajta legtöbben. Ez eredetileg is így volt vagy csak úgy jött hogy akkor most .. aaa nem tudom megfogalmazni de gondolom értitek :)2016. máj. 3. 18:45
1/7 anonim válasza:
dehogy, amiket én néztem eddig, abban semmit depiset nem láttam
2/7 A kérdező kommentje:
hát de beírod hogy idézet és minden arról szól hogy minden milyen szar, szar az élet engem mindenki utál stb... [link]
2016. máj. 4. 08:44
3/7 anonim válasza:
Nem idézeteket szoktam nézni.
De amiket belinkeltél, azok között is volt szerelmes, volt általános, nem csak depis.
De minek nézegeted, ha nem tetszik? :)
4/7 anonim válasza:
Nem feltetlenul depressziosak, hanem csak szimplan tobbsegeben tinik hasznaljak es ez mindent megmagyaraz! Ha jol keresel meg tudod talalni a neked valo tartalmat.
19/L
5/7 A kérdező kommentje:
#3 ki mondta hogy nem tetszik?épp ellenkezőleg
2016. máj. 4. 17:17
6/7 anonim válasza:
A magyar tumblisok elég kis szelete az összes tumblisnak. Én elsősorban angol nyelven blogolókat követek, filmes, sorozatos, könyves témájú tumblr-öket. Ez hülyeség hogy csak depis tumblr-ök vannak. Magyarul is van már normális, és elég gáz szerintem, hogy mivel sokan csak ezt az oldalát ismerik a tumblr-nek, elkönyvelik depis helynek. Mindenféle témájú tumblr van, és vannak felnőttek, 30 év felettiek is.
7/7 anonim válasza:
Olvass utána a tumblr 'eredetének', eleinte csak felnőttek, 20-40 közöttiek használták. Amint egyre népszerűbb lett az oldal, fiatalok is elkezdték használni. És ahogy én észrevettem, a legtöbb depis tumblr 12-16 éveseké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!