Lehet jelszóval ellátni egy oldalhoz való hozzáférést?
Figyelt kérdés
Tehát pl szeretnék videót nézni youtube-on, beírom a címsorba a címet, de mielőtt betöltődne a oldal, felugrik egy ablak, és kéri a jelszót.2016. máj. 2. 18:44
1/5 anonim válasza:
Éppen megoldható.
Lehet, hogy a böngészőben is van valami ilyesmi (nem ismerem mindet, szóval nem tudok pontos infót adni).
Telepíthetsz valami szülői felügyeleti programot, az szokott ilyen funkciókat adni.
Tehetsz az otthoni hálózatod "végére" egy proxy szervert, ahol a hozzáféréshez megöveteled az azonosítást.
És biztos vannak még egyéb módjai, nekem ezek jutottak eszembe.
2/5 A kérdező kommentje:
A szülői szűrőt már próbáltam, jó párat átnéztem, de a legtöbb nem kínál lehetőséget arra, hogy jelszó megadása után azonnal hozzáférhető az oldal... Vagy csak nem találtam olyat. A proxy-s megoldáshoz meg nem értek, esetleg, ha valami jó útmutató van neten, vagy esetleg elmagyarázod. :) Igazából jöhet bármai, amivel letudom szűkíteni azt hogy csak 1-2 oldalnál kérjen jelszót betöltés után, ennyi. A többi mehet anélkül is. Egyébként firefox-ot használok.
2016. máj. 5. 18:05
3/5 anonim válasza:
A proxy akkor egy kicsit meredek lenne, ha nem értesz hozzá. Én biztosan nem tudnám ezt pár perc alatt átadni, hogy mit is kell pontosan csinálni, ráadásul a legtöbb otthoni router nem is tud ilyet.
Firefox-hoz viszont vannak ilyen blacklist/whitelist kiegészítők, azokkal lehet próbálkozni.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor a proxy-t hagyjuk. Azok az addok meg lényegében a szülői szűrők nem?
2016. máj. 7. 18:13
5/5 anonim válasza:
Nem egészen, mivel csak a bögészhető oldalakat "védi", és csak az adott programban. A szűrőszoftver a rendszer egészét tudja kontrollálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!