Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Weboldalt jpeg képként elmente...

Weboldalt jpeg képként elmenteni melyik ingyenes programmal lehet?

Figyelt kérdés
Nem csak a képernyőn megjelenő screenshot-ot szeretném, hanem ha 5 oldalon keresztül lehet scrollozni, egyben az egészet.
2010. ápr. 8. 07:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az is segít, ha valaki tud külföldiül, hiszen a webes tartalomnak nem is tudom milyen kis százaléka (milliomod része) magyar. Szóval én innen puskáztam: [link]
2010. ápr. 9. 07:13
 12/13 A kérdező kommentje:
cinikus: azt hiszem félreértettél, megköszöntem a segítséged és azzal amit ajánlottál meg is csináltam a feladatot. Arra írtam a linket, hogy felhívtad figyelmem a Google nevű népszerű keresőre, aminek aktív használatával sem sikerült eredményre jutnom, erre írtam, hogy a találat által kidobott programokat végig próbáltam, mielőtt a fórumhoz fordultam. Akkor még egyszer: köszönöm a segítséged, hasznos volt! de tényleg! :)
2010. ápr. 9. 14:59
 13/13 A kérdező kommentje:

- Elolvastam a válaszod.

- Megörültem, hogy van megoldás.

- Kipróbáltam.

- Frissítettem a Firefox-ot

- Működik.

- Megoldottam a feladatot.

- Megköszöntem a segítségedet!

- Beszóltam a Google-os mondatodra. :)

- Visszaírok ide, hogy újra sikerrel jártam.

- Mindenki örül.

- Iszom egy sört az egészségedre!

- Szép napot kívánok!

2010. ápr. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!