Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez miert ilyen szar a netem?

Ez miert ilyen szar a netem?

Figyelt kérdés
jatszok csgoba es az egyik pillanatrol a masikra 1000pingem lesz. letoltesi sebbesegem 30Mbps a feltoltesem pedig 5Mbps. ez jo? csak ezert kerdem mert a legtobb videosnak 10Mbps a feltoltese. egyebkent a tarr kftnel vgyok. mirre eri meg cserelni ha jobb netet szeretnek?

#net #netsebbeseg
2016. máj. 1. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennek a netnek a negyede!! Elég lenne a CS GO hoz. Ott más a gond. 10/2 mbit is bőőőven elég lenne.
2016. máj. 1. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért szarakszik és hol lehet jobb feltöltést szerezni?
2016. máj. 1. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolom vidéki vagy, kábel modemes, és Egyedül Kanóc TV és max Telefonos Net jön szóba.

Tapasztalatom szerint ebből a kábelmodemes azaz Kopasz KFT -s net a jobb.

Az hogy miért ugrik hirtelen meg a ping értéke tucatnyi oka lehet, akár nálad akár szolgáltató oldalon, vagy azon túl...

Pl. Nálad lehet egy köztes router is mint gyenge láncszem, vagy számítógéped háttér folyamatai közt valami épp elkezd ütemezetten dolgozni. (pl. frissítést tölt le...)

De lehet szolgáltató oldalon is, egy rádió frekvenciás zajbetörés, pl. egy kontakt hibás erősítő miatt, vagy távoli szerver eléréséhez használt nemzetközi vonal pillanatnyi nagyobb terheltsége, több száz lehetséges okból...

2016. máj. 1. 20:16
 4/8 A kérdező kommentje:
egy bajom van nem lehet jatszani mert a pingem mar 500 atlagba
2016. máj. 2. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:
elvileg a 30Mbps netet fizetek de csak 9 jon at
2016. máj. 2. 10:03
 6/8 A kérdező kommentje:
azzal is kenne tudni jatszanom. nem?
2016. máj. 2. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálad más lesz a hiba mert az 500 -as válasz idő egy nagyon nagy hálózati hardveres lagg.

Főleg olcsóbb routerek esetén tapasztaltam ilyet.

Rengeteg szálon kommunikálsz, és nem bírja a kis "CPU" -ja.

Ha ilyen komoly hiba lenne, és nem nálatok tört meg a kábel, mert véletlen átfúrtad, akkor az a rendszerük központjában is látszik, és már javították volna már.

Egy ritka ok mg az szokott lenni, hogy véletlen a net ág helyett a TV szürt ágjára kötik a lakók, ilyenkor néha még az is csoda hogy felcsatlakozik.

Nézd meg a modem log -ját.

2016. máj. 2. 10:40
 8/8 anonim válasza:
Nyugi olyan szar a netem a feltöltési 1,5 a letőltési 3 mbps
2016. máj. 4. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!