Msn-en fel vett ismeretlen ember, majd mikor fent volt ( mert ugye visszjelöltem én hülye ) angolul irt, linket rakott be,? Mi lehet ez Virus?
Figyelt kérdés
Probáltam vele beszélni mert fent volt msn-en, angolul irt, kérdeztem dolgokat töle, szerintem gép válszolt, linket nem nyitottam meg, hozzáteszem ismerösömet egy idöbe jelölte be mint engem.Valaki tud ilyen virusrol, vagy mi lehet ez ??? Töröltem amugy , de érdekelne!!!!!2010. ápr. 7. 21:00
11/11 A kérdező kommentje:
04.07 válaszomba amugy leirtam, hogy feltettem a kérdést ugy semmi más nem jött elö , mindegy, nem tudom mért kell akadékoskodni, 2 éve fent vagyok itt akkor csak tudom mi hogy müködik, már bocs-----utolsónak irtam !!!!
2010. ápr. 10. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!