Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha telefonról facebook-ozok,...

Ha telefonról facebook-ozok, miért fordul elő, hogy másnak küldi el az üzenetet, mint akinek irom?

Figyelt kérdés

Többször előfordult már, hogy irtam üzenetet valakinek, és miután klikkeltem a küldés gombra, nem annak az embernek küldte el, hanem másnak...de annak a másiknak az üzenete nem is ott volt közvetlen alatta, sőt előtte se volt megnyitva, ugyhogy egyáltalán nem értem, hoigy mégis hogyan küldte el oda az üzit...és jól megnéztem, annak az üzenete volt emgnyitva amikor irni kezdtem, akinek küldeni akartam, tehát nem néztem félre vagy ilyesmi...

Csinált ilyet másnak is már?

2016. ápr. 27. 21:22
 1/1 nedix ***** válasza:
Töröld le és telepísd ha ez nem jön be akkor a telefonoddal van baj és azzal már nem lehet mit kezdeni
2016. ápr. 27. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!