Vettem routert de nem tudom feltelepíteni. Mit csináljak?
a modem csatlakozóját kihúztam a gépből és beledugtam a routerbe.a vezetéket amit adtak hozzá azt a routerbe és a gépbe dugtam.de nem működik vezeték nélkül:S
mit csináljak?
ja és csak 1 laptopom van és arról szeretnék wifiről netezni:)
Írd be a routered IP címét (általában 192.168.2.1, vagy hasonló, keresd meg a leírásban), itt kell beállítani a routert, hogy vezeték nélkül is sugározzon.
Illetve a laptopon be is kell kapcsolni a vevőt (Fn+F2, legalábbis nálam), de telepíteni is kell, ezt gondolom a Laptophoz kapott CD-vel tudod megtenni.
Én azt írtam, hogy a wireless driver-t kell telepíteni a laptop CD-vel.
Amúgy miért nem írod le, hogyan kell, avval többre mennék én is (hisz megtudnám, hogy kell helyesen) és a kérdező is, hiszen, akkor működésre tudná bírni.
"a vezetéket amit adtak hozzá azt a routerbe és a gépbe dugtam.de nem működik vezeték nélkül:S "
Kevered összefele a dolgokat,ha vezeték nélküli kapcsolatról beszélünk akkor nem kell a laptopot és a routert összekötni semmilyen vezetékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!