Mobilon hogyan kell kikapcsolni a netet? Ha már megy fél napja, mennyit kellesz ráfizetni?
kellek? tudom jóképű vagyok, azért interneten így látatlanba nem mennék bele :(
Milyen telefonról van szó? Blackberry-n androidon stb. máshogy kell kikapcsolni. De legtöbb okos telefonon a felső kis sávot elkezded lefelé húzni, majd mobil internetkapcsolat (sokszor egy le és fel nyíl jelöli) ujjad rá, és kész.
valamilyen sonym van, de nem találtam ott ahol le kell húzni az ujjamat, ott csak a wifi kapcsolat van.
a beállításoknál be volt kapcsolva az adatforgalom. de hogy kapcsolódhatott be amikor csak wifit használok??
ez mennyibe fog kerülni?
Az, hogy mennyibe kerül csak te tudhatod, ugyanis a szolgáltatást te rendeled meg, minden csomagnak sajá díja van és szolgáltatónként is eltér.
Ezen felül meg általában úgy szoktak lenni, hogy van egy havi x adatforgalom, mondjuk 500mb. Ha ezt leforgalmazod akkor általában a hálózati sebességedet nagyon lassúra korlátozzák, de pluszt nem kell fizetni. Persze vannak egyéb esetek, de ezt tényleg neked kell tudni, hogy mit rendeltél meg.
ha valamit nem találsz, vagy nem vagy biztos benne, akkor először is tedd repülő üzemmódba..akkor minden kőlső forgalom leáll...
de az értesítési sávban ott kell lenni minden lényegesnek..bármilyen is az előfizetésed, az adatforgalmat kapcsold ki, mert a gatyád rámegy...aztán ráérsz gondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!