Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem kapom meg a facebook...

Miért nem kapom meg a facebook üzeneteket valós időben?

Figyelt kérdés
Tegnap óta az van, hogy írnak valamit, látom hogy írnak, de nem kapom meg, csak ha frissítem az oldalt. És egy idő után fárasztó folyamatosan frissíteni. Kipróbáltam, más böngészővel ugyanígy rossz az egész. Gépet is inditottam már újra. Mit csináljak vele? (fontos, mert valakivel csak ott tudok beszélni)

2016. ápr. 23. 17:23
 1/5 A kérdező kommentje:
a messengerrel ugyanez a helyzet
2016. ápr. 23. 17:23
 2/5 anonim válasza:
Szia! Nálam is ugyanez van. A windows-os messenger programban is rossz, a telefonos alkalmazásban is és a böngészős Facebook chat-en is. Elég idegesítő... Beléptem egy másik felhasználói fiókkal, azzal mindenhol tök jól ment. Szóval tuti a Facebooknál van valami hiba probléma.
2016. ápr. 23. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, lehet amin az userünk van szerver, hirtelen elíródott valami programkód, vagy hülyén működik.
2016. ápr. 24. 12:56
 4/5 anonim válasza:
Igen, valami biztos van. Ugyanúgy, ahogy múltkor azt irtak, hogy eszleltek, hogy Pakisztán teruleten vagyok, ahol robbantottak es jelezzem, hogy jól vagyok-e. :D
2016. ápr. 24. 23:26
 5/5 anonim válasza:
2016. ápr. 25. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!