1 GB mobilinternet mire elég?
Havi 1 GB 1500 Ft. Ezt ki tudnám havonta fizetni. Csak nem igazán értek hozzá. Tehát ez pontosan mire elég? Remélem érthetően fogalmaztam.
16/L
1 gigat 8 nap alatt hasznalok el opera minivel munkahelyen...
atlag tininek ez max 2 napra lenne eleg.
Szerintem bőven elég lesz, messenger adatforgalma pár kb, facebook a sok kép miatt sokat vihet, de az sem vészes, a böngészés is ha opera mini/chrome-ban csinálod se vészes.
Nekem 200 mb-om van és elég egy hónapra, bár a facebook üzenőfalat nem nézem mert nem érdekel, hogy ki milyen "boldog" messengerre, Hearthstone-ra (játék) és böngészésre használom, de nekem mindenhol van wifim, csak útközben szoktam meg maximum este városban használni, de 1gb szerintem bőven elég lesz neked ha nem youtube-ozol.
Gondolom azért nem 0-24ben mobilinternetet szeretne használni, csak egyszerűen iskola közben vagy hazaúton.
Nem 4k-s videókat kell nézni youtube-n, meg nem mobilnetről frissíteni az alkalmazásokat store-ból és elég lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!