MSN teljes partnerlistáját hol tudom megnézni?
Figyelt kérdés
Na most ez nem olyan egyszerű mint ahogy a kérdésben látszik. Tudom, hogy partnerlista karbantartó meg adatvédelem...OK! Nekem az lenne a gondolatom, hogy ugye amikor felveszünk valakit azt tárolja az email-re gondolom én. Na most ugye lehet törölni az embert, azt még látom...Bár a friss nevét stb ha letöröltem nem. Erre lennék kíváncsi, hogy valahol az e-mail címen meg lehet e nézni. Meg akit az msn program rendszerből törlünk azt is valahva logolta e nekünk meg ilyenek. Új msn-t szeretnék minden eddigi ismerősömmel viszont a winyo amin a régi naplozások voltak már nincsenek meg:S Mert rossz a vinyo. Elég fontos. Kérem hogy aki egy picit is tud segiteni tegye meg...2010. ápr. 6. 22:57
2/2 A kérdező kommentje:
Szupcsi:D Most oldottam fel minden törölt felhasználót és írtam ki hogy írjanak rám. Reméljük még akadnak olyanok akik észreveszik ígyis segítve "munkám":D
2010. ápr. 7. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!