Miért nem jegyzi meg a böngészőm a facebook jelszavam?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt vele gondom, de a múlt hét óta egyszerűen a facebook bejelentkező oldalán nem működik a jelszó megjegyzés. Alapból a mentett jelszavaknál ott van, tehát a böngésző mentette, de ha az e-mailem a helyén van, nem adja be a jelszót. Minden egyes alkalommal be kell írnom, hiába jegyezte meg a böngésző.
Nem segít ha frissítem az oldalt, ha új lapon, vagy új ablakban nyitom meg.
2016. ápr. 20. 22:10
1/5 anonim válasza:
Töröld ki a megjegyzett jelszót, majd jegyeztesd meg vele újra. Próbát megér, nem vesztesz vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, de nem jött be. Kitöröltem, újra beléptem és még be sem adta, hogy megjegyezze-e a jelszót D:
2016. ápr. 20. 23:35
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy most ugyanazt írom, amit csináltál...
Beállítások -> Biztonság -> Mentett bejelentkezések ->
Facebook megkeres, és eltávolítás.
4/5 anonim válasza:
+ a "Biztonság"-nál a Bejelentkezések megjegyzése legyen bepipálva.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt csináltam amit leírtál. És be is van pipálva, hogy megjegyezze a jelszavakat :( még sem jó
2016. ápr. 24. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!