Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen zenét rakhatok youtube...

Milyen zenét rakhatok youtube videó alá? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már, de lényegretörő, egyértelmű választ nem kaptam.

Szóval jöjjenek az örökös kérdések:

1. Ha egy jogvédett zenét berakok a videó alá nem lehet vele pénzt keresni és előfordulhat , hogy letörlik? Ha a videó alatti leírásba belinkelem mondjuk az adott zene klippjét akkor is fennállnak az előbb leírt dolgok?

2. Ha a jogvédett zenét összevágom, kicsit megszerkesztem akkor sem rakhatom fel? (vagy mit kell ahhoz csinálni, hogy más legyen mint az eredeti? pl. hangszínt változtatni vagy ilyesmi?)

Ha semmilyen formában nem lehet jogvédett zenéket használni, úgy hogy pénzt is lehessen vele keresni jöjjenek a nocopyright-os számok:

3. Ha letöltök erről a youtube oldalról egy ilyen zenét, majd a saját videómban feltöltöm nem történik semmi és pénzt is lehet vele keresni?

és még eszembe jutott pár pénzszerzéssel kapcsolatos kérdés:P

4. Ha eléri az adott nézettséget a csatornám (mennyi az az adott?) küldeni fognak emailt, hogy lehetek youtube partner, vagy nekem kell jelentkezni? És ha igen mikor?

5. Azt, hogy egy videón van-e reklám a youtube határozza meg a nézettségtől függően?

Köszönöm szépen, ha bárki bármire is válaszol:)

Szerintem sokaknak segítenének az ezekre a kérdésekre adott válaszok

Szép napot!:)

2016. ápr. 20. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

NoCopyrightSounds

Ez egy youtube csatorna ahol olyan zenéket töltenek fel amiket bárhova feltölthetsz.

Próbáld ki...

[link]

segéd program

2016. ápr. 20. 19:16
 2/2 A kérdező kommentje:

igen ezt eddig is tudtam:)

nem ezt kérdeztem, de köszönöm azért ;)

2016. ápr. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!