Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ClubPenguinen hogyan lehetne...

ClubPenguinen hogyan lehetne azt megcsinálni hogy tagság nélkül veszek olyan dolgokat amiket eredetileg csak tagok vehetnének meg?

Figyelt kérdés

úgy értem hogy anélkül hogy tagságom lenne (membership) hogy lehetne a gift shopban ruhákat venni? mert nem hiszem hogy Magyarországról lehetnék tag..

és hogy

2010. ápr. 6. 18:00
 1/7 A kérdező kommentje:
az és hogyot nem tudom minek írtam oda.. : o
2010. ápr. 6. 18:01
 2/7 cheesysnail ***** válasza:
Sehogy. Azért van tagsághoz kötve a vásárlás.
2010. ápr. 6. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Magyarországról is lehet tagnak lenni, csak bankban át kell váltanod a forintot dollárra, amit beküldesz.
2010. ápr. 15. 23:30
 4/7 anonim válasza:
Töltsd le a CP-nek van egy külön programja, amin mindenki member. Jah, és vannak bizonyos kódok amiket ha beírsz a chatbe cuccokat meg pénzt kapsz. Itt mindent megtalálsz: [link]
2010. szept. 14. 17:35
 5/7 anonim válasza:
Sehogy.
2010. nov. 4. 13:46
 6/7 anonim válasza:
Én member vagyok.
2010. dec. 27. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak privát cps szerverek, de a member cuccokhoz vannak unlock kódok is. Itt sokat talász: cpahaverokkal.site50.net
2012. jún. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!