Hogyan lehet megnézni a WiFi jelszót?
A kollégiumban minden szobában van 4 internet csatlakozó aljzat, de nekem Windows 10-es tabletem van, amin alapból nincs LAN csatlakozó.
A rendszergazda ezért beállította rajta a WiFi-t. Meg szerettem volna nézni a jelszót, de sehol nem találom.
A WiFi beállításainál ezt mutatja: [link]
Most akkor hogy kell megnézni? Eddig úgy emlékeztem, hogy a biztonsági beállításoknál kell.
Nem akarom feltörni...
Csak kérdeztem, hogy egy már beállított WiFi-nek hol lehet megnézni a jelszavát.
Jó helyen kerested a jelszót, de a titkosítás vállalati szintű, így kissé másképp megy a dolog. A rendszergazdát kérdezd meg a dologgal kapcsolatban!
G.
Köszönöm a választ!
Beszéltem vele. Annyit mondott, hogy ha csatlakoztatni akarunk valamilyen eszközt, akkor azt vigyük neki, és ne mi kísérletezzünk, mert nem fog sikerülni.
Nem ismerem a WPA2 Enterprise pontos működését, de a képed alapján nem hiszem, hogy ki tudod nyerni a jelszót a gépedből (igazából ha nem tévedek jelszó sincs, certificate van).
G.
Ja, valóban nem jelszó van rajta.
A telefonomat akartam rácsatlakoztatni még, de most megnéztem és nem is jelszót kér hanem valami CA tanúsítványt, Felhasználói tanúsítványt meg valami azonosságot: [link]
Tényleg jobb lesz, ha inkább a rendszergazda segítségét kérem.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!