Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookozók! (Akik iskolában...

Facebookozók! (Akik iskolában tanulnak főleg nekik szól a kérdés! ) Ti köszöntök nekik? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha bejelölsz egy ismerőst a facen(nagyobb évfolyamról) akit már sokszor láttál a sulidban,de még nem beszélgettetek,de tudod ki ő és ő is tudja ki vagy és visszajelöl...akkor ha veletek jön szembe egyedül akkor köszöntök neki vagy nem?!

2016. ápr. 15. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

"bejelölsz egy ismerőst a facen"

nem jelölök olyat akit nem ismerek..

2016. ápr. 15. 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:
De látásból tudod ki az...
2016. ápr. 16. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:
és? az ismerős ahogy a szó is jelzi azt mondja hogy ismerem,hogy kommunikálok vele etc.. nekem nem célom az ismeretlen emberekkel való barátlista bővítés elmúltam már 12.. ha szoktam velük beszélgetni persze be jelölhet visszajelölöm.. de a beszélgetés már benne foglalja hogy köszöntök egymásnak.. ne jelölgess olyat akivel nem szoktál beszélgetni mert neki és neked is kellemetlen a helyzet..
2016. ápr. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!