Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom a facebook...

Miért nem tudom a facebook oldalalmat az oldalként használni?

Figyelt kérdés

Van egy felhasználóm. Azon 3 oldal(mint gondoltad volna? stb. tudjátok. Oldalt ha lenyitom a kis fület, ahol a kijelentkezés is van, akkor lehet kiválasztani melyikbe lépek. Régebben az volt, hogy választottam és abba az oldalba váltott teljesen, tehát a saját magam felhasználója átváltott az oldaléba.

Nem rég egy idő után csak rákattolok és a felhasználóm fent megmarad a nevem stb de az oldalamra bedob és igaz, tudom állítgatni kezelni, de pl kommentelni vele nem tudok más oldalhoz, mert nem az oldalként vagyok akkor. Tehát nem dob bele az oldal nézetébe csak a magam nézete és az oldal szerkeszthetőségét adja ki stb...

Erre valaki tud valamit?

2016. ápr. 14. 20:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!