Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok hálózati meghajtó...

Hogyan tudok hálózati meghajtóról fájlt törölni?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy közös, meg minden dolgozónak egy privát hálózati meghajtója.

A közösre feltöltöttem egy fájlt, hogy azt munkatársam le tudja szedni, viszont most nem tudom törölni a hálózatról az általam feltöltött fájlt.

Azt írja, hogy "Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges. A fájl módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: <Saját céges felhasználónevem>.

Mi lehet ez? Eddig ezt csak akkor írta ki, ha más által felrakott fájlt akartam módosítani, de ezt most én töltöttem fel. Mi lehet a gond? A saját laptopomat használom. Lehet azon állítottam el valamit?

2016. ápr. 12. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy, hogy azzal a felhasználóval vagy bejelentkezve, amelyikkel feltöltötted, lehet (sőt valószínű), hogy csak annak ad a rendszer írási jogot.
2016. ápr. 12. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy csak írási jogod van, törlési nincs. Rendszertől függően ezek külön jogok lehetnek.

A rendszergazdától kérj segítséget.

2016. ápr. 12. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Bejelentkeztem az egyik céges gépen a saját Windows fiókomba, és onnan engedte törölni. Ezek szerint "külsős" gépeken korlátozva vannak a jogok, még akkor is ha a saját céges adataimat írom be a meghajtóhoz való csatlakozáskor.

2016. ápr. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!