SEGÍTSÉG Legaue of Legends Karakter törlődés?
Ma még játszottam meg minden.
Próbáltam szerezni Pbe- accot és regeltem párszor pár helyre az emalemmel.Mire feladtam hogy nem lehet lépnék be a karimba és nem enged megéztem mindent de nem.Azt írja helytelen jelszó vagy felhasználó.Rámentem hogy kérek új jelszót beirtam az emailemet 2-t van mint kettőt beírtam mert nem vagyok benne biztos meiken van de egyiken kéne.Aztirták kapok emailt 5 percen belül de nem kaptam egyikre se és az accom magátol ugyanugy se jó.Próbáltam belépni a league of legends oldalán de ott azt irja nincs ilyen ebben a légióban ilyen felhasználó vagy jelszó kombináció!Mi történhetett?Törölték?Egy vétkem volt hogy ebbe beléptem egy ember linkelte nem figyeltem beirtam a felhasználóm mást nemis néztem link: [ [link] ] de miután beirtam a felhasználóm láttam rpt adna máris kiléptem mert hacknek néztem.És este akarok belépni a karimba és nem tudok mikor midnent jól irok emailre nem kapok semmit vagy lehet hogy nem erre az emailre vagyok regelve?De akkor is mi változott?Jelszómat senki nem tudta .Kérlek segítsetek mit tegyek sok pénzem volt benne nem akarom elbukni.Skinek meg minden volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!