Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook üzenetnél "látta"...

Facebook üzenetnél "látta" eltüntetése?

Figyelt kérdés
Írtam az ismerősömnek üzenetet facebookon, de már egy hete olyan, mintha nem olvasta el. Lehetséges, hogy csak eltüntette a "látta" jelölést? Olvastam olyat egy fórumon, hogy ha elolvassa, de utána kiválasztja, hogy "Megjelölés olvasatlanként" akkor ezzel el lehet tüntetni. Régi kommentben láttam, ez tényleg működik még?? Nem csak magánál jelöli meg olvasatlannak?

2016. ápr. 8. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, de ezt 99%-ban a lányok szokták használni, akik ilyen trükközéssel akarják a fiúk tudtára adni, hogy nincs kedvük beszélgetni velük, ahelyett, hogy visszaírnának neki annyit, hogy "bocs, nem érek rá most", vagy hogy "nem érdekelsz, hagyj békén".

(tapasztalat)

2016. ápr. 8. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam a trükköt, nem tüntette el a látta feliratot :)
2016. ápr. 8. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor ez csak egy régi trükk volt, nyugodtan bízhatok abban, amit látok.
2016. ápr. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!