Wifi hotspot létrehozása sikertelen?
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy probálok windows 10-en wifi hotspotot létrehozni Ethernetből, de nem sikerül mert azt írja hogy:A csoport vagy erőforrás nincs megfelelő állapotban a kért művelet végrehajtásához.
Próbáltam különböző módszereket, engedélyeztem az eszközkezelőben a Microsoft Hosted Network virtual adaptert, és még így sem jó. Valami ötlet?
Wifiről, wifit sikerült megosztanom, csak ethernetet nem sikerült.
Néztem különböző oldalakat, az eszközkezelőben engedélyezve van a Microsoft
A wifi -> wifi megosztásnál két külön wifi adaptert használsz, vagy egyetlen egy is elég? (Ha kettő, akkor melyikkel kapcsolódtál és melyiken osztottad meg?)
Ellenőrizd, hogy a megosztáshoz használni kívánt wifi adapter támogatja-e ezt a módot. Parancssorba a következő utasítást:
netsh wlan show drivers
A megjelenő adatoknál az a jó, ha ezt írja: "Hosted network supported: Yes"
Ha "No" akkor próbálj illesztőprogram (driver) frissítést. Ha úgy sem jó, akkor másik adaptert kell használnod.
Forrás: [link]
Igazából nem tudom, mert a virtual router programot használtam, ami tovább osztotta a wifit.
Azt írja hogy támogatja. Akkor mi lehet a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!