Ha valaki sokat nézegeti Facebookon az adatlapom, egy idő után felajánlja ismerősnek a face?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 18:24
1/5 anonim válasza:
Nem, és nem is érdemes elméleteket gyártani a látogatókról. Közös ismerősök száma a mérvadó, és ha te nézed sokszor akkor előrébb kerül a listákban. Ez nem azonos a másik oldallal.
2/5 anonim válasza:
Én azért azt gyanítom, hogy van benne egy erős random is, volt, hogy hetekig ajánlgatott valakit akire soha nem néztem rá, és közös ismerősünk is csak egy van(na meg csöcsöm sincs, szóval a kérdező feltételezése is kizárt).
3/5 anonim válasza:
Igen, az algo része. Egyébként sokszor sem kell, elég egyszer is.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: erre is gondoltam, hogy egy megnézés is elég.
2016. ápr. 8. 08:16
5/5 anonim válasza:
De ez csak a te profilodból igaz, ha te nézel meg másokat. Ez nem azonos a mások profiljaiból történő látogatásra. Pont ezért nem lehet kijelenteni, hogy egy-egy felajánlott név a te profilodat nézte, és azért van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!