Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook függő vagyok, mit...

Facebook függő vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden leírnám,hogy vicc nélkül vagyok függő. Mindennapjaimat "keseríti" meg. Olykor persze színesíti. Példa: ha sok like-ot kapok,boldog vagyok-elismerve érzem magamat-.Ha keveset,nyilván ellenkezője. Úgy érzem az az élet,ami ott megy,ott zajlik, az a valós.De felfogom én,hogy az egy kirakat,és mindenki a legjobb színben tűnik fel.Sokat javult a helyzet régebbről,buddhista vonalakon indultam el pár éve,de valami még mindig hiányzik a "gyógyuláshoz". Úgy érzem,amikor rég óta (max 1 hét) nem rakok fel képet,hogy valami új,ütős kell mutogatni. És nem viccelek, vannak a poénok,hogy "Ha már nincs kint a Facebookon,meg sem történt mi?"-Na ez nálam olykor előjön,és komolyan veszem. Nem jó ezzel együtt élni, teljesen elcsavarja a fejemet a lényeges,igazi dolgokról. Én vállalnék terápiát, csak pár alkalmat,hogy megszabaduljak,kibeszéljem és megoldást találjak erre a gondra.(A pozitiv irány annyiban változott az évek során,hogy nem írok ki szinte semmit,csak képet töltök fel.) Tényleg rossz ezzel együtt élni:olyan,mintha kötelező lenne pörgetni az eseményeket ott,és sasolni ki mit gondol rólam képek alapján,így még meggyőzőbben pózolni. Vélemény,tapasztalat? -Ha lehet trágárkodást mellőzzétek,komoly a dolog. 20F

2016. ápr. 6. 22:47
 1/8 anonim válasza:
100%

Menj terapiara !!!!!!!

Vagy szőke le csak akarni kell!!!!!!

2016. ápr. 7. 06:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a facebook függőséged arra mutat rá, hogy valami nagyon hiányzik az életedből. Azt keresed az oldalon, ami nincs a gépen kívül.

Hogy állsz az emberekkel a valóságban? Van kivel beszélgetni úgy igazán? Van/volt barátnőd?

2016. ápr. 7. 06:47
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Semmi különöset. Mindenkinek kell egy hobbi - neked most éppen a facebook az.
2016. ápr. 7. 07:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a velemenyeket. Igen, a legjobb az az egeszben,hogy jó kiallasu gyerek vagyok. Sok baratnom is volt mar, és az emberek szeretnék. Ami talan okot adhat a dologra,hogy elkezdtem kopaszodni és bemagyaraztam magamnak biztos nem szeretnek ugy az emberek.(de jobban vizsgalva semmilyen hatrany nem erint ezugyben,sot mivel helyes vagyok,igy nem is all rosszul és nem szoljak meg) Plusz egyetemi eletbol kiestem,nincs kedvem a tartalom nelkuli szia mizu beszelgetesekhez.igy lehet azért talaltam ezt a hobbit magamnak. (van igazi jó baratom, heti talalkozasokkal.de a varosban is jó lenne egy igazi,itt az egyetemhez közel). Tehat osszegezve: sztem Minél jobban félek a kulsom miatt,annal jobban mutogatom magam.
2016. ápr. 8. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Elképzelhető hogy a külsőd miatt IS csinálod ezt, de az írásod alapján nekem valami más is feltűnt.

Írtad hogy sok barátnőd volt, szeretnek az emberek.. nem gondolod úgy, hogy ezek csak felszínes kapcsolatok voltak, és valójában azért halmozod az embereket, mert magányos vagy? Általában azok az emberek, akik halom számra szerzik maguknak az ismertséget, azok mind magányban szenvednek.

2016. ápr. 8. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2016. ápr. 9. 08:17
 7/8 anonim válasza:

Tudom régi kérdés, de velem is ugyanez volt. Letöröltem pont egy hete a mobilomról a facebookot és a Messengert, és gépről sem léptem be.

Rájöttem hogy most már nem is hiányzik, és még egy darabig nemis fog

2016. nov. 19. 10:05
 8/8 anonim válasza:
Töröld le.
2019. aug. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!