Facebook függő vagyok, mit tegyek?
Menj terapiara !!!!!!!
Vagy szőke le csak akarni kell!!!!!!
Valószínűleg a facebook függőséged arra mutat rá, hogy valami nagyon hiányzik az életedből. Azt keresed az oldalon, ami nincs a gépen kívül.
Hogy állsz az emberekkel a valóságban? Van kivel beszélgetni úgy igazán? Van/volt barátnőd?
Elképzelhető hogy a külsőd miatt IS csinálod ezt, de az írásod alapján nekem valami más is feltűnt.
Írtad hogy sok barátnőd volt, szeretnek az emberek.. nem gondolod úgy, hogy ezek csak felszínes kapcsolatok voltak, és valójában azért halmozod az embereket, mert magányos vagy? Általában azok az emberek, akik halom számra szerzik maguknak az ismertséget, azok mind magányban szenvednek.
Tudom régi kérdés, de velem is ugyanez volt. Letöröltem pont egy hete a mobilomról a facebookot és a Messengert, és gépről sem léptem be.
Rájöttem hogy most már nem is hiányzik, és még egy darabig nemis fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!