Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell Youtube-ra videot...

Hogy kell Youtube-ra videot feltenni?

Figyelt kérdés

sziasztok! Már egy ideje felszeretnék Videókat tenni a youtube-ra, csak nem tudom hogy kell! :(

Sokan mondják hogy felteszik, de nyár óta senki nem tette fel! Tegnap készítettünk a Bnőmmel igen jó kis táncos videót, és nem tudom feltenni! Segítsetek létszi, hogy hogy kell?

2010. ápr. 5. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:

-Regisztrálni kell (Az oldal tetején "sign up")

-Be kell jelentkezni ("sign in")

-Az oldal tetején "Upload"

-Kitallózod a videót, és a feltöltésre kattintasz, megadod a különböző adatokat, és vársz a feltöltésre

2010. ápr. 5. 19:26
 2/6 A kérdező kommentje:

De nem tudok Tallozni!! :(

Milyen jelzésre kell kattintani?

2010. ápr. 5. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az Upload-ot sikerült megtalálnod?

Ha igen, van ott egy sáv, amolyan szövegdoboz, mellette pedig egy gomb, arra a gombra kattints, és válaszd ki a videódat a felugró ablakból.

2010. ápr. 5. 19:59
 4/6 A kérdező kommentje:
You have not uploaded any videos. ezt irja ki!! sehol nem tallóz! :(
2010. ápr. 6. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem neked is valahogy így néz ki (ez a YouTube megváltozás miatt, volt akinek előbb jött, vagy nem tudom, hogy van).

2010. ápr. 7. 15:51
 6/6 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy... :)

Sikerült! köszönöm!! :)

2010. ápr. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!