Hogy tudom törölni az évekkel ezelőtt készített blogger fiókomat?
Figyelt kérdés
A google összekapcsolta az összes létező fiókomat, mert úgy gondolta, hogy ez remek gondolat. Viszont én törölni akarom ezt a bloggeres fiókot. Hogyan tudom? A régebbi válaszok hasonló témában nem segítenek, mert azóta a felhasználói felület is sokkal sz..abb lett... (szerintem, akinek ez esetleg tetszik ne hülyézzen engem). Köszönöm a válaszokat!2016. ápr. 6. 08:17
1/1 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy sehogy. Max egy létrehozott blogot tudok törölni (ami nincs), de a fiókot sajnos nem tudom külön választani a google-tól és törölni.
Csak azért írtam ide, ha valakit esetleg érdekelne.
Azért ez számomra elképesztően gusztustalan dolog, főleg úgy, hogy a google még egy nevenincs kis senki volt hazánkban amikor ezt a blogos marhaságot csinálhattam. Na mindegy... Ha valaki esetleg mégis tud valamit írjon :)
2016. ápr. 6. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!