Miért ilyen jó az internet községekben?
Nos. Mivel nem vagyok újgazdag suhanc, hogy azzal foglaljam le magam, hogy a legujabb Skoda SuperB járművembe beszállva keménykedjek, ezért szabadidőm többségét kompetitív játékokkal szoktam tölteni. Ez nem lenne más, mint a League of Legends. Azt kell tudni eme remek játékról, hogy a csomagokat ms alatt küldi el 32 bájtokban (elvileg). Azt hittem, hogy ez a hiba ilyen alap, de elkértem egy ismerősöm hálózati naplóját (minden meccset naplózz a játék) és többenetre nem ugyanaz a kép fogadott. A csomagvesztésről lenne szó. Hihetetlen, hogy folyton azért veszítjük el a meccset, mert nem tudok megmozdulni és meghalok. Nem bírok elsütni semmilyen képességet, mert az a csomag, amit küld a szerver felé félúton eltűnik. linkelek két diagramot, az első az enyém (Diginet), a másik az ismerősömé (UPC).
Persze, a digi a hibás, de itt nincs más lehetőség. A T-online is hasonló dolgokat leművel. Egyáltalán lehet orvosolni a hibát anélkül, hogy ki kelljen költözni egy olyan városba, ahol jó az internet?
Évekig velem is ugyanez volt a helyzet Tatabányán. A UPC és a T-Online is pont ugyanolyan gány volt.
Egyetem miatt Győrbe költöztem és azóta minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!