Létezik az hogy a számitógép routerröl bejövö jelek esetén sokkal lassaban tölti be a kereset oldalakat mint vezetékes internet használat esetén? A toutert valahogy be lehet állitani hogy gyorsabb legyen az oldalak betöltése?
Érdemes lenne sebességet illetve pinget mérni a speedtest.net oldalon mindkét esetben.
Az eredményekből le lehet vonni a valódi következtetéseket.
Egyébként igen, előfordulhat, hogy jelentősen lassít a router. Főleg, ha meghibásodott.
Beállításokban szerintem nem érdemes ilyesmire megoldást keresni.
Nem feltétlenül a router hibája. Lehet hogy csak túl nagy az Internet csomag, és a router piskóta hozzá hardveresen.
Sokan 150-200 Mbps -os csomagokat is 4-5 ezer forintos routerekre bíznak, aztán csodálkoznak rajta, ha nem jön át rajta teljesen az előfizetett sávszélesség.
"Mértem Vezetékesen az 91Mb letöltés 94 Mb feltöltés
Routeren keresztül 3Mb letöltés 0,6 Mb feltöltés.
Ez egy 5000 Ft-os. A külömbség oriási.
Lehet hogy elromlott a routerem? Vagy nem birja a 100Mb
csomagomat mert abban vagyok"
Kirakom, hogy más is hozzá tudjon szólni.
A te esetedben szerintem a router rosz. Amikor nekem "nem bírta" a 100 Mbps-os netet a routerem, akkor is jött rajta kb. 90. Szerintem más is ilyet tapasztalt.
Nálad viszont gyakorlatilag 0 az, ami átmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!