Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az internettel, hogyan lehet...

Az internettel, hogyan lehet pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és hallottam, hogy a Youtube-n lehet videókat csinálni, amiért pénzt kap a készítő. Ezt, hogyan lehet elérni, milyen videókra gondol vagy, hogy működik ez?
2016. ápr. 1. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Értesz is valamihez, vagy csak a markod tartanád.
2016. ápr. 1. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Markom tartanám, mert kell a zsé!
2016. ápr. 1. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az internettel sokféleképpen lehet pénzt keresni. Pl. elvégzel egy online tanfolyamot, mondjuk megtanusz programozni, és dolgozol szabadúszóként, vagy keresel egy állást. De munka nélkül nem fog menni, mert amiben nincs munka, azt sokan csinálják ingyen, kedvtelésből is, és kevesen fizetnek érte. A Youtube is pont ilyen. Ha nekikezdesz, csak egy leszel a sokmillió youtuber közül, és egy vasat sem kapsz a néhány megtekintésed után. Hosszú, kitartó munkával lehet csak kiemelkedni a többiek közül, de gondolom, te pont ezt akarod elkerülni :)
2016. ápr. 1. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ha népszerű videóblogéger vagy...

de ehhez jó minőségű, érdekes videókat kell tudnod készíteni.

Ehhez kell kamera, videoszerkesztő, megfelelő hardver a videóvágáshoz...

És persze jó, érdekes, kreatív témák, ami még nem lerágott csont.

Én kétféle képen keresek pénzt.

Egyszer egy cégnek dolgozok napi 4 órába, és kisebb - nagyobb programozói feladatokat ellátok.

Másodszor saját ötleteket programozok le valósítok meg, ami vagy felfut vagy nem, de szinte hobbi szinten csinálom.

Ebből ami sikeres, azon egy kevés reklámot jelenítek meg, nem sokat, csak annyit hogy hozzon egy keveset.

de ha csak a pénzt várod akkor elkel keserítenem, az nem megy, azért dolgozni kell, amiket hallhatsz hogy könnyen pénzhez jutsz... az 99% hogy valami átverés, pénzlehúzás.

2016. ápr. 1. 16:35
 5/5 Szabina Co válasza:

Szia!

A youtube-al úgy tudsz pénzt keresni, hogy a youtube-os fiókodat össze kapcsolod a Google Adsense - szolgáltatásával. Ezután már a feltöltött videóidon a google reklámcsíkokat jelenít meg és ezek a reklámcsikok és egyéb reklámbevételekből részesülsz te is! DE VAN EGY FONTOS KITÉTEL NEM LEHET A VIDEÓD JOGVÉDETT VAGY MÁSOLT. Másszóval csak saját videóval kereshetsz vagy ha megvannak az engedélyek a jogvédett tartalmakhoz! Ezután már csak az kell hogy tömegével nézzék a te videóidat.

Ezen kívül én online felméréseket szoktam kitölteni átlagbam 1dollár/felmérés és ezzel keresem a pénzem. Nem kell hozzá semilyen előképzettség és teljesen ingyenes a regisztráció! Itt annyit keresel amennyi felmérést elvégzel. Remélem tudtam segíteni szia.

2016. ápr. 3. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!