Facebookomat ma töröltem véglegesen, ki bírja ki nélküle?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 13:07
1/2 anonim válasza:
Attól függ, mire használtad. Én pl. ott tartom a kapcsolatot régi barátokkal, akikkel messze költöztünk egymástól, ezen kívül van még egy-két csoport, amivel kapcsolatban lényegében csak onnan kapok infot. Ezen kívül a többi, a posztok olvasása, az csak rossz szokás, felesleges időpocsékolás. Unalmas perceimben szoktam. Tehát én nem szívesen törölném. Annak ellenére, hogy még csak néhány hónapja regisztráltam. Akkor is direkt az egyik csoport miatt.
2/2 anonim válasza:
Én sem vagyok fent már egy ideje, tök jól elvagyok nélküle. Nekem sokszor rossz kedvem volt a Facebook miatt, nem hülyeség, hogy depressziót okozhat, (persze nem mindenkinél) úgyhogy töröltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!