Hogyan lehet törölni Vatera fiókot?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 00:22
2/10 anonim válasza:
Kapcsolatfelvételen keresztül:Regisztráció> Felhasználói fiók törlése.A törlés nem automatikus hanem kérni kell.Teljes törlés nincs ugyanúgy mint a Facebookon.Amit reg,nél kötelezően megadtál azt a Vatera 8évig megőrzi.Csak a státuszodat átnevezik INAKTIV-nak.Felejtsd el hogy csináltál valamit amiért kirúgtak akkor újra regisztrálsz törlés után.Nem lehet és azzal indokolják hogy ez a Vevők érdekét védi.Az más tészta hogy mostanában ellepte a Vaterát a hamis márkás cucc meg csaló és ha a moderátoroknak jelented akkor téged fognak szoros megfigyelés alá vonni és előbb-utóbb kirúgni.Belátom hogy nekik is megkell élni,dehát külföldi tulaj és Őt a forgalom és nem az etika érdekli!!
3/10 Szalma Szabolcs válasza:
Én csomót keresgéltem, és nem találtam semmit... csak licit törlést... fura..
4/10 anonim válasza:
Na üdv, ma már lehet fiókot törölni méghozzá a fiókbeállításoknál..
5/10 anonim válasza:
és a fiókbeállításoknál hol? én nem találom hogy lehet törölni a vatera fiókot...
7/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem ez az utolsó link sem nyit meg semmit. Firefox böngészőt használok.
Le tudná írni valaki lépésről lépésre?
Melyik oldalon mit és hol keressek, mire kattintsak? Az mit nyit meg, aztán onnan hogyan tovább?
Előre is köszönöm!
9/10 anonim válasza:
Tisztelt anonim köszönöm a linket sikerült törölnöm magam a vateráról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!