Hogyan tudott a Twoo oldal pénzt leszedni a bankkártyámról?
Nemrég egyismerősöm meghívott,és én regisztráltam magam a Twoo nevű oldalon.
Egy hónapra elő is fizettem 1490 ft- ért.
A pénzt bankkártyán keresztül utaltam át, amihez megadtam a bankkártyám számát,a lejárati idejét,illetve a hátulján található három számjegyű kódot,bejelöltem az egy hónapos prémium szolgáltatást,majd egyszeri tranzakcióval fizettem,amiről sms-t és e-mailt is kaptam.
Na igen,de itt jött a fekete leves,egyszer csak kaptam egy sms- t a banktól,hogy 2200 ft értékben vásároltam a Twoo nevű oldalon,majd jött az e-mail,hogyjóváírtak nekem 900 kreditet az oldalon,holott én nem hajtottam végre újjabb tranzakciót.
Hogyan lehetséges ez?
Mit tegyek?
Ugy lehetseges, hogy hulye voltal ahhoz is, hogy elolvasd a szolgaltatas felteteleit. 100%, hogy le van irva mikor es milyen feltetelekkel hosszabbodik automatikusan az elofizetesed. Altalaban pont ugy: automatikusan, hacsak le nem mondod.
Mondjuk aki tarskereso oldalon _penzert_ regisztral, meg is erdemli...
Sajnos megfizetted a tanulópénzt.
Ha a fenti adatokat mind megadtad, akkor úgy húznak le, ahogy akarod.
A bankodnál rendezd, ne a Twoo-nál vagy más netes helyen. Ott személyes megjelenéssel, aláírással korlátozhatod a lehívásokat, vagy letilthatod, bankja válogatja.
A legegyszerűbb, hogy minden egyes lehívást külön sms engedélyhez köt a bank, bár ez nem mindig ingyenes, de biztos.
Az általad említettekhez oldalak és társaik ilyenekből élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!