A facebook miből tudja, hogy már a sokadik adatlapot regisztrálja valaki?
Telefonszámot kér a regisztrált adatlap megerősítéséhez. Ip címet már váltottam nem az alapján, proxyról is próbáltam akkor is kéri. Kitöröltem a cookykat az sem vált be.
Miből tudhatja, hogy erről a gépről több facebook lett regisztrálva
Mert account fétisem van.
Ez a gyakori visszakérdezések.hu?
"gyakori visszakérdezések.hu"
Ez nagggyon tetszett! :D
Szerintem a kérdező a laikus itt. Nem, nem hiszem, hogy bármit megtudna szerezni, csak azért mert facebook. Csak azt képes megszerezni, amit a kommunikáció során elküld neki HTTP-n keresztül a felhasználó, se többet se kevesebbet. Az elsőnél mondott adatokat max. akkor kaphatná meg szerintem, ha vmilyen szoftvert telepített a gépre a facebook.
Igen, a facebook már egyszer megcsináltatta velem, hogy azt írta ki betörtek a fiókomba s telepítsem xy virusírtót (valszeg fizettek nekik ezért :D), hogy átvizsgálja a gépem (bár nem tettem meg). De nem hiszem, hogy vírust szándékosan telepítene (felhasználói engedély nélkül).
Ahogy pl. a gép fizikai címét se tudja semelyik oldal lekérni csak böngészőn át történő kommunikáció során.
Érdekes, nekem minimum 100 accom van SOCKS5 proxyval s Tor Browserrel ezek egy része. Kérdező. Ne eldobható emailt használj mert azt hamar észreveszik. Sejtem, hogy ez áll a dolog mögött, én annó sokat használtam nincsmailt pl, s egy idő után mindig kértek telefonszámot. Váltottam gmailre, ím csoda, nem kért. Az fb a gmailt/hotmailt, ilyeneket biztonságosabbnak tekinti :D
Torral engem azonnal letilt. Igen lehet igazad van, mert nincsmailt használok főleg és más eldobhatót mert azzal lehet gyorsan lereggelni.
A kérdés feltevése óta azt tapasztaltam egyébként, hogy a böngésző is számít, mivel van, hogy míg az egyik böngészőn letilt az adott emailcímen történőregisztrációval addig egy másikon meg nem.
Köszönöm, ez hasznos válasz volt ki fogom próbálni.
Igen az a user-agent (böngésző). Amúgy minden ilyet meg lehet hamisítani :D mivel gyakorlatilag te küldöd a szervernek. Például beállíthatod úgy is, hogy azt észlelje a weboldal mobilon vagy :D még csak nem is szgépen.
Amit az első mondott az jó nagy fas.zság pont emiatt is. 1000 féle módon hamisíthatod meg a nekik küldött adatokat ha értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!