Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook miből tudja, hogy...

A facebook miből tudja, hogy már a sokadik adatlapot regisztrálja valaki?

Figyelt kérdés

Telefonszámot kér a regisztrált adatlap megerősítéséhez. Ip címet már váltottam nem az alapján, proxyról is próbáltam akkor is kéri. Kitöröltem a cookykat az sem vált be.

Miből tudhatja, hogy erről a gépről több facebook lett regisztrálva

2016. márc. 26. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Bios idje alapjan. Vagy esetleg telepitett windows termekkulcs. El se hiszed mihez hozzaferhetnek. Mindenhez. Barmilyen hasonlosagot keres. Valoszinu lehet a router ip cime is
2016. márc. 26. 23:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Az eszközben lehet valami mert miután a gépről nem tudtam, a tableten folytattam, egy ideig működött de már arról se tudok
2016. márc. 27. 01:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Minek neked annyi account?....
2016. okt. 5. 18:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Mert account fétisem van.

Ez a gyakori visszakérdezések.hu?

2016. okt. 5. 18:41
 5/13 fersk ***** válasza:

"gyakori visszakérdezések.hu"

Ez nagggyon tetszett! :D

2016. okt. 5. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Gondolom zaklatsz valakit, gratulálok.
2016. okt. 5. 21:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Gondolom te lövöd magad attól halucinálsz, gratulálok.
2016. okt. 5. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező a laikus itt. Nem, nem hiszem, hogy bármit megtudna szerezni, csak azért mert facebook. Csak azt képes megszerezni, amit a kommunikáció során elküld neki HTTP-n keresztül a felhasználó, se többet se kevesebbet. Az elsőnél mondott adatokat max. akkor kaphatná meg szerintem, ha vmilyen szoftvert telepített a gépre a facebook.

Igen, a facebook már egyszer megcsináltatta velem, hogy azt írta ki betörtek a fiókomba s telepítsem xy virusírtót (valszeg fizettek nekik ezért :D), hogy átvizsgálja a gépem (bár nem tettem meg). De nem hiszem, hogy vírust szándékosan telepítene (felhasználói engedély nélkül).

Ahogy pl. a gép fizikai címét se tudja semelyik oldal lekérni csak böngészőn át történő kommunikáció során.

Érdekes, nekem minimum 100 accom van SOCKS5 proxyval s Tor Browserrel ezek egy része. Kérdező. Ne eldobható emailt használj mert azt hamar észreveszik. Sejtem, hogy ez áll a dolog mögött, én annó sokat használtam nincsmailt pl, s egy idő után mindig kértek telefonszámot. Váltottam gmailre, ím csoda, nem kért. Az fb a gmailt/hotmailt, ilyeneket biztonságosabbnak tekinti :D

2016. okt. 5. 23:37
 9/13 A kérdező kommentje:

Torral engem azonnal letilt. Igen lehet igazad van, mert nincsmailt használok főleg és más eldobhatót mert azzal lehet gyorsan lereggelni.

A kérdés feltevése óta azt tapasztaltam egyébként, hogy a böngésző is számít, mivel van, hogy míg az egyik böngészőn letilt az adott emailcímen történőregisztrációval addig egy másikon meg nem.

Köszönöm, ez hasznos válasz volt ki fogom próbálni.

2016. okt. 9. 01:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen az a user-agent (böngésző). Amúgy minden ilyet meg lehet hamisítani :D mivel gyakorlatilag te küldöd a szervernek. Például beállíthatod úgy is, hogy azt észlelje a weboldal mobilon vagy :D még csak nem is szgépen.

Amit az első mondott az jó nagy fas.zság pont emiatt is. 1000 féle módon hamisíthatod meg a nekik küldött adatokat ha értesz hozzá.

2016. okt. 9. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!