Mi történt a honfoglalóval?
Szerettem volna belépni a régi nevemen, de egyszerűen nem engedte, a régi e-mail címemre meg már nem emlékszem.
Valami történt vele, mint ha önkényesen törölték volna a régi nevemet és már csak újjal lehetne belépni, mert direkt beregeltem egy újjal, hogy megkeressem a régi nevem, hát ha ott van az, de nincs keresési funkció sem.
Mi számít innaktivitásnak, pár hónapja nem léptem csak be, de ez a regem már vagy 10 éves...és több kihagyásom is volt, aztán mindig újra rákaptam, nagyon szép eredményeim voltak már.
Most valami egészen különös újításon (lebutításon) ment keresztül a játék, mert regisztrálni sem úgy lehet, hogy beregelsz, hanem először játszani kell egyet és csak utána lehet nevet választani...
Nem értem miért kell elbaszni, azt ami jó és hogy képzelik, hogy egy ilyen régi sok pontos nicket csak úgy önhatalmúlag törölnek...
Azért vicces ez a játék, régen a hasonló szintüeket sorsolta össze, akkor jól szintre emelték magukat egyesek.
Most meg a kevésbé gyakorlottakkal rakják össze őket, amitől ők egyre feljebb jutnak én meg csak rontok az átlagomon állandóan. Nem igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!