Router és router közt mi a különbség? áron kívül
olcsó routerek érdekelnek csak. 10ezer alatt.
hogy mivel tud többet egy 5,3ezres TP-LINK TL-WR841N Router
és egy mondjuk 6,5ezres TP-LINK TL-WR940N Router?
vagy 8-9 ezres ruotereknél mivel tudnak kevesebbet vagy többet az olcsóbbiktól?
10/10 es netre lenne használva nekem
A TP-LINK TL-WR940N 3 antennás (3*3 MIMO-s), míg a TP-LINK TL-WR841N 2 (2*2 MIMO-s), így az előbbi 450 Mbps-os, az utóbbi csak 300 Mbps-os adatrátára is képes.
A TP-LINK TL-WR940N legújabb változata 750 MHz-es, a TP-LINK TL-WR841N legújabb változata 650 MHz-es processzort tartalmaz.
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
10/10-es nethez elegendő akár a 841-es is.
Minek vegyen linksys-t otthonra?
Egyébként az a különbség, hogy lassabbak. Nincs gigabites port, nincs ac wifi, nem annyira konfikurálható, kisebb hatótávolság stb. Ezek otthoni routerek, egy egyszintes lakásba bőven elég, több szint esetén egy drága helyett jobb kettő olcsó. Otthonra 3-4 géphez, torrenthez/youtubehoz/játékhoz több mint felesleges 10e forintnál drágább cuccot venni, de egy 5-6e forintos cucc is elég
köszönöm a segítséget ma is okosabb lettem :)
ilyet néztem ki:
TP-LINK TL-WR340GD Router
De használtan 4ezerért.
vagy van egy linksys
melyiket vegyem? annyira nem értek ilyenekhez egyszerű konfigolható legyen
" egyszerű konfigolható legyen "
-na egyszerű az nem lesz ,mindegyik egy agyonbonyolított förmedvény,de erre te is rájössz 5 perc után....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!