Miért nem látszik a névjegyem facebookon?
Figyelt kérdés
Többen szóltak már hogy nem látszódik a névjegy rész a profilomon amikor azt nézik. Illetve magát a névjegy fület meg lehet találni az idővonal fül mellett, de az idővonalon a bal felső sarokban a profilképem alatt régen megjelentek, hogy munkahely, lakhely stb. most viszont csak annyi van, hogy rövid áttekintés, és abban 3 pont: Ki vagy te? Információk megadása magadról és kiemelt képek, hiába adtam meg kiemelt képeket és hogy ki vagyok én, nem tudtam beállítani hogy amit a névjegy fülben megtalálnak az emberek annak legalább egy részét megtalálják itt a rövid áttekintésben is... Másoknak ott kiírja hogy itt született meg hasonlók nekem azt mondják semmi sincs ott, és én sem látom. Próbáltam azt hogy információ megadása magadról amiről feljebb is beszéltem de csak a névjegy fülbe dob át és azt szerkeszthetem. Onnan kiemelni dolgokat az idővonalra úgy mint régebben, nem tudok. Pedig örülnék ha úgy működne mint másoknak..2016. márc. 22. 21:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!