Meg tudom valahol nézni azt, hogy valaki azért tűnt el az ismerőseim közül, mert törölte magát, vagy azért mert letiltott?
Figyelt kérdés
facebook, letiltás, törlés2016. márc. 21. 23:41
1/4 MZ.per.X válasza:
Megkéred egy közös ismerősötöket hogy keressen rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos igazából nincs olyan. Bár van egy közös ismerősünk, de őt nem ismerősöm a Face-en, pedig fent van. (csak egyszer találkoztam vele, így nem jelöltem be)
Az ő ismerőseinek a listája nyilvános, de ott nem látom az illetőt. Ez azért van, mert letiltott az ismerős és emiatt akkor ott sem jelenik meg, vagy azért mert tényleg törölte magát? Bár ezt nehezen hiszem, mert korábban eléggé aktív Face-es volt.
2016. márc. 22. 00:17
3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg az ismerősödet magát, hogy törölte-e magát.. mondjuk? :D
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, ezt fogom tenni.
2016. márc. 22. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!