Msn email megerősítés?
Figyelt kérdés
csináltam egy msnt az email címemen keresztül,de meg is erősítettem mindenhogy,de amikor bejelentkezek mindig kiirja hogy megerősítés.És megerősítem,de akkor azt írja hogy már megvan erősítve,de akkor miért irja mindig ki hogy erősítsem meg?2010. ápr. 3. 20:47
1/1 anonim válasza:
A Windows Live egy olyan újszerű program lett, amiből rengeteg mindent kifelejtettek (legfőképp a csini dizájn miatt), ezért a program néhol hiányos. Nekem pl. folyamatosan megjeleníti felül, hogy 1 Függőben Lévő Felkérése Van, belépek a Windows Live rendszerébe, de ott nincs felkérés. Ez egy hiba a programban. Nagy valószínűséggel a tied is az lehet. Az üzenetem egy részét amúgy egy másik válaszomból másoltam :) Ott is egy hiba lépett fel az MSNben, mint nálad is :) Meg nálam is... Sőt... Egyik ismerősöm ugyanezzel a gonddal küszködik, mint te is. Megnéztem, de még én sem tudtam megcsinálni neki. Nagy valószínűséggel ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Ha nagyon zavar, akkor csinálhatsz még mindig egy új hotmailcom, vagy windowslive.comos címet :) Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!