Miért nem működik Asus K53E notebookon a wifi?
Figyelt kérdés
Windows 7 64 bit van rajta. A wifi illesztőprogram telepítésénél azt írja ki, hogy "Lehet, hogy egy eszköz nincs csatlakoztatva, vagy le lett választva a rendszerről". Próbáltam kézzel beállítani a vezeték nélküli kapcsolatok kezelése menüpontban, de ott azt írja ki, hogy vezeték nélküli kapcsolat nincs engedélyezve.2016. márc. 19. 16:49
1/13 anonim válasza:
ha fizikai gombja van, először kapcsold be.
ha nincs, nagy eséllyel először vmi más programot kell felraknod, hogy elérhető legyen (nálam pl egy energia gazdálkodásit kell). Olvass utána.
2/13 A kérdező kommentje:
Elmagyaráznád kicsit bővebben!
2016. márc. 19. 16:53
3/13 axonbite válasza:
FN nyomva tartása mellett megnyomod az F2-őt ezzel kapcsolod be a wifit
4/13 A kérdező kommentje:
Neked is ilyen notebookod van? Milyen energiagazdálkodási programot tettél fel?
2016. márc. 19. 17:08
5/13 axonbite válasza:
nekem nincs notebook-om csak rákerestem google-ban de utána nézek neked mi kell rá.
7/13 A kérdező kommentje:
Ezzel sem jó. Ez az 5. illesztőprogram amit próbálok.
2016. márc. 19. 17:37
8/13 axonbite válasza:
fn+f2-vel be van kapcsolva a wifi?
9/13 axonbite válasza:
itt adok egy kinket mert ehez a típushoz egy rakás wifi lehetséges beépítve az utolsót hagyd ki azt küldtem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!